Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.La Plataforma PROU RETALLADES, convocant de la manifestació del 14 de maig contra les retallades socials del Govern de la Generalitat, rebutja el desallotjament de l’acampada de la Plaça de Catalunya i condemna la violència que s’està exercint.

Ens sembla un despropòsit que el Govern decideixi desallotjar-los en un moment en què s’estan consolidant com un moviment social de base i es troba en ple procés d’elaboració de propostes. Un desallotjament violent com aquest no es correspon amb aquest moviment, que fins ara ha estat reivindicatiu i pacífic.

D’altra banda demanem al Departament d’Interior que vetlli per la integritat física dels acampats i dels ciutadans que els hi donen suport, que fins ara han mostrat una resistència no violenta.

Així mateix, ens fem ressò de la convocatòria d'aquesta tarda a Barcelona, a les 17 h, a Colon, contra les retallades i pel dret de concentració a les places.