Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



La Federació de Moviment Obrer del PCC inaugura l'acte/exposició en el marc de la Festa d'Avant, dissabte 2, a les 12.30 en el Par Central de Poble Nou 2011 . L'acte consisteix en una recopilació de fotos de les mobilitzacions des-de l'ultima Festa, contra les retallades, contra la reforma laboral i les pensions, el Primer de Maig d'enguany, i en defensa de l'indústria i l'ocupació a Catalunya.

Intervindran les companyes Lola Castro, Responsable de Sanitat d'EUiA, i militant del Partit, que intervendrà sobre les retallades en el Sector Públic, Miguel López dirigent sindical de Yamaha, Emi Tellez secretària de la Dona de la Federació d'Activitats Diverses de CCOO de Catalunya i tancarà l'acte Miguel Peláez Secretari General de la Federació de la Construcció de CCOO de Catalunya i responsable polític de la Federació de Moviment Obrer del PCC