Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Davant dels fets ocorreguts aquest matí davant del Parlament de Catalunya, el grup parlamentari d’ICV-EUiA vol manifestar:

Els diputats i diputades del grup d’ICV-EUiA han expressat avui el malestar amb un vot en contra a uns pressupostos que són injustos i que no serveixen per la reactivació econòmica i que deprimeixen encara més la vida de la gent. El diputat Joan Boada ha estat l’encarregat de manifestar la indignació i el malestar aquest matí en la sessió del Parlament de Catalunya, en el debat de totalitat dels pressupostos de la Generalitat, amb la defensa de l’esmena a la totalitat.

Els diputats i diputades d'ICV-EUiA hem entrat caminant al Parlament de Catalunya i condemnem que no tots els diputats hagin pogut fer el mateix, de la mateixa manera que condemnem l’intent d’impossibilitar la celebració d’un ple del Parlament i el nostre exercici com a diputats i diputades.

Entenem el malestar i la indignació que hi ha instal·lats al carrer però condemnem les agressions a diputats i diputades de tots els grups parlamentaris i volem també reconèixer l’esforç dels treballadors i treballadores i mitjans de comunicació i cossos de seguretat que han garantit la celebració del ple.

El rebuig a les retallades significa expressar alternatives i teixir aliances però no impedir el debat parlamentari. Hem participat de les mobilitzacions al carrer, ens hem oposat a les retallades des del Parlament i estem presentant alternatives. Aquesta és la nostra resposta