Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Prou retallades! 1 de juny a les 11:30 davant del Parlament

El dissabte, 14 de maig, més de 200 entitats ens varem unir per defensar l’Estat del Benestar i protestar contra les retallades en els serveis públics.

En cap moment ens hem plantejat que res acabava ni començava el 14M. No començava perquè són molts els treballadors i treballadores dels serveis públics que dia rere dia, i arreu, es manifesten amb una geometria variable d’accions, i continuaran fent-ho, i són moltes les organitzacions que, de forma també coordinada, han impulsat la veu contra les retallades a molts territoris del nostre país organitzant diverses mobilitzacions ciutadanes com, per exemple, l’exitosa manifestació de Tarragona del proppassat dia 12, o les mobilitzacions a moltes altres ciutats i pobles de Catalunya.

I continuaran fent-ho perquè el 14M no s’acaba aquí. La ciutadania continua mostrant el seu rebuig a aquesta manera d’abordar la sortida de la crisi i es continua mobilitzant. I si el Govern persisteix en la seva voluntat de retallar el nostre Estat del Benestar i els drets de ciutadania, continuarem oposant-nos-hi fermament!

Tenim reptes molt clars per al futur immediat i per a més endavant. Els pressupostos estan a punt d’entrar al Parlament, i ara aquest és el pal de paller de la nostra lluita: Garantir recursos suficients per mantenir, millorar i fer possibles uns serveis públics suficients i de qualitat, perquè la salut, l’educació, els serveis socials, l’atenció ciutadana, la seguretat... no són una mercaderia. I els defensarem fins a on calgui.

Per aquest motiu us informem de la propera actuació que durem a terme, ja que el proper dia 1 de juny el Parlament de Catalunya pot aprovar la pràctica eliminació de l’impost de successions. La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària ha preparat una acció de protesta per aquell mateix dia a les 11.30 h, davant del Parlament (porteu cassoles!).

Us animem a que us sumeu a la iniciativa i en feu difusió!