Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Primeres impresions del Secretari General del PCP sobre els resultats de les eleccions de diumenge 5 juny 2011 "El resultat obtingut pel CDU és una expressió inequívoca de la consolidació electoral en anys recents , elecció rere elecció de la CDU . El resultat obtingut pel CDU es reflecteix en un major percentatge dels escons i, amb l'elecció d'un altre membre al districte de Faro, que no ha succeït des de fa 20 anys, és un signe d'innegable importància com un reconeixement més ampli de l'acció les propostes i el paper de la PCP, el Partit Verd Ecologista, la intervenció democràtica en la vida política nacional. Un resultat que és no sol un factor d'estímul, sinó també per enfortir aquesta força que es considera com el més sòlid, coherent i decidida en la protecció dels drets dels treballadors, els joves i els interessos populars."

Veieu resultats 2011 i 2009 (feu click al gràfic) :








Etiquetes de comentaris: