Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



De la web de CCOO . A l'edat de 58 anys, aquesta tarda ens ha deixat víctima d'un infart, l'històric sindicalista Carles Navales. Navales, sociòleg i actualment director de la revista "La Factoría" va estar lligat des de molt jove a les Comissions Obreres on va arribar a ser secretari general del Baix Llobregat i membre de la direcció de CCOO de Catalunya. No oblidarem mai el seu paper fonamental en la recuperació i consolidació de les llibertats democràtiques i concretament del sindicalisme de classe en el nostre país. Company, sempre estaràs en el nostre record.

Aqui podeu trobar la seva biografia, escrita per ell mateix

asociació per la recuperació de la memòria històrica i democràtica del baix llobregat http://www.memoria-antifranquista.com/bios/carlesnavales.htm