Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



De la web de ccoo.cat.
Amb data 24 de juny de 2011, el Consejo de Ministros del Govern central ha concedit la Medalla d'Or al Mèrit en el Treball, a títol pòstum, a Simón Rosado, que va ser secretari d'Acció Sindical i Política sectorial de CCOO de Catalunya i membre històric de la nostra organització.

Rosado (Hervás (Cáceres), 1957 - Barcelona, 2010), va treballar a Derbi als anys 70 i va ser-ne president del comitè d'empresa. El 1974 va ingressar a CCOO dins de la Coordinadora de CCOO del Vallès Oriental i a les Joventuts Comunistes del PSUC. Va a ser detingut el 1976, arran de la vaga organitzada per la COS contra la reforma política i per la llibertat política i sindical, i l'any 1977, arran de la vaga pel Conveni provincial siderometal·lúrgic.

Del 1980 al 1988 va ser secretari general de la Unió Local de CCOO de Mollet del Vallès. Entre el 1984 i el 1988 va ser secretari general de la Unió Comarcal de CCOO del Vallès Oriental i, posteriorment, va ocupar el càrrec de secretari general de la Federació del Metall i la Mineria de CCOO de Catalunya. Des de l'abril de l'any 2000 era membre del Secretariat de CCOO de Catalunya, a més de ser membre del Consell Nacional d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV).

Feu clic per veure l'acord de concessió de medalles del Consejo de Ministros del Govern central (24-6-2011).

Etiquetes de comentaris: