Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



El sindicalisme latinoamericá convocat a Managua per abordar els problemes dels treballadors i les classes populars de la la región.
La crisi capitalista continua sent el referent més important de la realitat mundial, i la resposta del poder econòmic aprofundeix l'ofensiva sobre els treballadors i els pobles. Encara amb dades de creixement econòmic per a la regió, majors a la mitjana mundial, la realitat manté l'ampliació de la injusta bretxa d'ingressos entre la minoria enriquida dels nostres països i la majoria treballadora dels nostres pobles. Els documents presentats tenen com a objectiu constituir-se en punt de partida per al debat polític a desenvolupar durant IV Trobada Sindical Nostra Amèrica que serà realitzat a la ciutat de Managua, Nicaragua, els dies 25, 26 i 27 d'agost de 2011.
Els mateixos son fruit de l'anàlisi col·lectiva i conseqüència del procés de construcció i enfortiment del ESNA.

Seguir llegint.