Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


<
(RECORDATORI)
Sindicats i organitzacions socials que formen part de la Plataforma Prou Retallades s’han reunit avui per coordinar les mobilitzacions que es faran contra la reforma de la Constitució i per reclamar un referèndum. En aquest sentit, us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc demà dijous, 1 de setembre, a les 11.30 hores a la seu de la CONFAVC (Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya), al carrer Dr. Aiguader, núm. 18 de Barcelona, on es presentarà el manifest conjunt i s’explicaran els detalls de les mobilitzacions previstes contra el que aquestes organitzacions consideren un atac frontal contra el nostre Estat del benestar i els drets bàsics de ciutadania.

Les organitzacions reunides avui (CCOO, UGT, USOC, SATSE, CONFAVC, CNJC, Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Catalunya, AICEC-ADICAE, Dempeus per la salut pública, Sindicat d’Estudiants, FAPAES, Ateneus Laics i Progressistes, Moviment Laic i Progressista i Fets) han convocat una manifestació a Barcelona el proper dimarts, 6 de setembre, sota el lema “Contra la Reforma, jo vull votar”, que sortirà de Plaça Urquinaona/Via Laietana a les 18.30 hores i anirà fins a Pla de Palau, on es llegirà el manifest. També es convocaran mobilitzacions en les altres capitals de província.

Fes clic per veure:

Manifest contra la reforma de la Constitució #jovullvotar

declaracions de Joan Martínez, de la CONFAVC, Gianfranco Pani, d'AICEC-ADICAE, i Toni Barberà, de Dempeus per la Salut Pública (efectuades a la roda de premsa del dijous 1 de setembre de 2011)

cartell de la manifestació del dimarts 6 de setembre

Demana un referèndum per ratificar o rebutjar la reforma de la Constitució

web de ccoo.cat