Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



El Partit Comunista de la Federació Russa es pronuncia contra les coercitives mesures del Govern Eslovac. El 01 de setembre de 2011 noves esmenes al Codi Penal de la República Eslovaca van entrar en vigor. Aquestes esmenes que contenen disposicions per al processament, presó i condemnes que van de 6 mesos a 3 anys per qui nega, aplaudeix o intenta justificar els anomenats "crims del règim basat en la ideologia comunista".

Fins a quin cinisme han arribat els parlamentaris, que van aprovar les esmenes !!! Han oblidat o no desitgen recordar qui va alliberar a Eslovàquia del feixisme. Van trair la memòria dels patriotes eslovacs que van morir durant l'aixecament eslovac. Les esmenes aprovades signifiquen que qui volgués retre homenatge a la seva memòria i posar flors en els monuments dels soldats soviètics a Bratislava pot ser objecte de persecució i fins i tot ser arrestat.

Protestem enèrgicament contra *anti-comunisme *cavernario dels parlamentaris Eslovacs!

*Presidium del CC del PCFR


El text de la declaració del Politburó del CC del PCFR va ser enviat a l'Ambaixada Eslovaca a Moscou i va ser publicat en el periòdic "*Pravda".