Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Les eleccions generals del proper 20 de novembre se celebren en un context de greu crisi econòmica i social. Després de 3 anys de la fallida financera, els responsables de la crisi, que no han assumit les seves responsabilitats, són els que estan marcant les polítiques d’austeritat, retallades de serveis públics i pèrdues de drets laborals i socials. Les polítiques d’ajust i retallada que es duen a terme a Catalunya, Espanya, Europa, sota la pressió dels lobbies econòmics i financers, no serveixen per reactivar l’economia, generen més injustícia i desigualtats i amenacen el futur de l’Estat del benestar.

La ciutadania continuem expressant al carrer la indignació i el rebuig a les polítiques de retallades que amenacen els nostres drets i posen en risc la cohesió social. Però necessitem que la política recuperi el seu paper davant dels lobbies econòmics i financers, dels “mercats”. Hi ha una altra manera de fer front a la crisi, amb polítiques que estimulin el creixement, l’ocupació i la demanda interna, amb control públic a la banca, perseguint el frau fiscal i l’especulació financera, fent que paguin impostos els que més tenen.

Per això CCOO i UGT de Catalunya fem un crida a la participació en les eleccions del 20-N per expressar el rebuig a les polítiques de retallades i reclamar unes noves polítiques al servei del conjunt de la ciutadania i no només d’uns quants.

Feu clic per veure:
- el decàleg de CCOO de Catalunya i UGT davant les eleccions generals del 20-N
- les declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades en la roda de premsa del dimecres 26 d'octubre de 2011
De la web de ccoo.cat