Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Joan Josep Nuet secretari general del Partit dels i les Comunistes de Catalunya ha participat aquesta tarda , al costat d'organitzacions veinals, socials, sindicals i polítiques en la concentració contra el feixisme, convocada a les 18 hores a la plaça Sant Jaume de Barcelona.
El creixement electoral d’un grup com aquest (PxC) fa augmentar els atacs racistes al carrer i fomenta el discurs racista tant al conjunt de l’espai polític com al carrer. La nostra societat ja pateix la xenofòbia; la pujada de PxC agreuja la malaltia. Ja podem veure com la seva presència municipal —aconseguida amb mentides— ha tingut efectes nocius a les localitats afectades. No volem que la mateixa dinàmica s’estengui mitjançant les properes eleccions autonòmiques i municipals.
A la concentració s'ha denunciat la tolerància i connivència dels actuals governs de les ciutats i la Generalitat amb aquests moviments xenòfobs i feixistes i s'ha cridat a la concentració de protesta dissabte que ve a Sant Boi de Llobregat amb la constitució de les Joventuts identitàries , organització dels joves de PxC.
Cap espai públic per a la Plataforma per Catalunya ni per a cap grup feixista!
No deixem que fomentin el seu odi pels nostres carrers i els nostres barris!
No deixem que aprofitin les eleccions per impulsar la xenofòbia!
Unim-nos contra el feixisme!
Franquisme mai més!