Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


LA DIRECCIÓ DE L’ICS TRENCA UNILATERALMENT LES NEGOCIACIONS. L’ICS ha decidit no convocar la mesa de negociació CCOO fa més de 10 dies que demanava a la Direcció de l’Institut Català de la Salut que convoqués la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat per tal de contrastar postures i intercanviar propostes que permetessin arribar a un acord. Malgrat la nostra insistència, l’ICS no va voler convocar cap reunió si no garantíem un resultat positiu. CCOO sempre hem manifestat que negociaríem de bona fe i que la nostra voluntat era arribar a un acord perquè consideràvem que era el millor per als treballadors; no obstant això, no podíem donar cap garantia: és absurd assegurar que s’arribarà a un acord fora de la Mesa de Negociació i més absurd encara condicionar una reunió negociadora a la garantia d’un acord final. Tot plegat demostra el que sospitàvem des de l’inici de les negociacions: no hi havia ni per part de la Direcció de l’ICS ni del Govern interès real d’arribar a un acord; sembla que l’únic interès ha estat fer un simulacre de negociació que impossibilités un acord per poder dir que a l’ICS és impossible fer el que s’ha fet a la XHUP i justificar el trossejament i privatització de l’ICS que, com demostren diversos documents que s’han fet públics, és una decisió que va ser presa abans d’iniciar la negociació. Per a més informació: Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya Barcelona, 28 de novembre de 2011