Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El coordinador general d'EUiA diu que “cal la solidaritat del conjunt de la gent treballadora, perquè els interessos són comuns davant la lògica neoliberal dels qui governen Catalunya” En el marc de la reunió del Consell Nacional d’EUiA, el coordinador general de la formació i diputat, Jordi Miralles, ha ofert un contacte informatiu en el que ha valorat en positiu els resultats obtinguts per la coalició catalana ICV-EUiA i per IU al conjunt de l’Estat a les darreres eleccions generals del 20-N: “Hem incrementat els suports de gent d’esquerres que han dit no a les polítiques de Zapatero a Espanya i a les de CiU a Catalunya”, ha dit Miralles, tot i que ha mostrat la preocupació de la formació pel fet que CiU se senti legitimada pels seus resultats per seguir practicant “polítiques contràries a la majoria de la ciutadania de Catalunya”. Segueix llegint