Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El coordinador general d'EUiA denuncia "la manca de compromís" del partit de dretes envers "la necessària normalització política a Euskadi” El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, considera que la decisió del PP d’impedir Amaiur que formi grup parlamentari al Congrés dels Diputats “limita la democràcia” doncs “no respecta la voluntat dels votants” de la coalició basca, “vulnera la igualtat de drets dels diputats” i segons paraules de Miralles també mostra “la manca de compromís per part del PP amb la necessària normalització política a Euskadi”. Recordem que ahir la Mesa del Congrés -formada per PP, PSOE i CiU- va impedir la formació del grup d'Amaiur amb els vots negatius dels 'populars' i les abstencions de socialistes i nacionalistes catalans. 
font: www.euia.cat