Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El coordinador general d’EUiA titlla l’Executiu de “neoliberal i al servei dels mercats” El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, ha declarat avui que “el Govern de Mariano Rajoy representa el sector financer, els lobbys econòmics i la recentralització de la política espanyola”. “Un govern neoliberal al servei dels mercats”, segons Miralles, “amb ministres vinculats directament amb els ‘amos’” –en referència al nou ministre d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, que prové del sector financer i ha estat director a Espanya de la fallida Lehman Brothers-. Així, el dirigent d’EUiA ha denunciat que “el president Rajoy ha seguit el dictat com altres governs europeus, que han posat al capdavant tecnòcrates disposats a portar a terme els ajustos decidits pels mercats”.

Segueix llegint