Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Barcelona (ACN).- Uns 12.000 membres dels cossos de seguretat, segons els organitzadors, i 5.500, segons els Mossos, es manifesten aquest dijous a la tarda pel centre de Barcelona per reclamar que s'aturin les retallades. La marxa, formada per Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, funcionaris de presons i agents rurals, ha sortit de la Plaça Urquinaona i finalitza davant del Palau de la Generalitat. En aquesta manifestació unitària, els sindicats volen mostrar el seu rebuig "contra les brutals mesures" del Govern que suposen "una importantíssima retallada de les condicions laborals dels empleats públics" i afecten "directament els drets socials de tots els ciutadans", segons van explicar aquest dimecres.

Font de la notícia: ACN

Etiquetes de comentaris: , ,