Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


- Debat amb Jordi Roca i Alejandro Nadal. "Teoria econòmica, ecologia i política d'esquerres" dijous 19 de gener Hora: 19h Lloc: Facultat de Geografia i Història de la UB 2n pis (C/ Montalegre, 6. Barcelona)

Proposem un debat als dos ponents arrel del debat publicat a la revista Sin Permiso n. 10 (Desembre 2011): A. Nadal: El dinero es importante, señor Daly: sobre la debilidad teórica de la economía ecológica J. Roca: Alejandro Nadal sobre la economía ecológica. Una réplica A. Nadal: Los problemas de la economía ecológica.

Parte I: respuesta a Jordi Roca J. Roca: La sesgada visión de Alejandro Nadal sobre la economía ecológica. Una réplica a su respuesta A.Nadal: La “escuela de economía ecológica” y el legado apolítico de la teoría económica neoclásica

Alejandro Nadal és doctor en economia, professor del Colegio de México, col.laborador habitual del diari mexicà La Jornada i membre del consell editorial de Sin Permiso. Acaba de publicar un llibre en el que exposa una crítica de les insuficiències científiques i polítiques de l’anomenada “Escola ecològica de l’economia” (Rethinking Macroeconomics for Sustainability, Zed Books, Londres, 2011).

Jordi Roca és catedràtic del Departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona, membre del consell de redacció de la Revista de Economía Crítica (http://revistaeconomiacritica.org/), de la International Society for Ecological Economics i de la Asociación de Economía Ecológica en España. Coautor (amb Joan Martínez Alier) de Economía ecológica y política ambiental (Fondo de Cultura Económ ica, México, primera edició 2000).

Organitza: Projectes de Pensament Crític i Ciències Socials (UB) , Sin Permiso, Fundació Pere Ardiaca