Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El centre cultural Casa Elizalde de l'Ajuntament de Barcelona ha censurat l'exposició "Dones palestines sota l'ocupació israeliana" de la fotògrafa Patricia Bobillo. La Casa Elizalde entenia que hi havia una reivindicació política de la dona palestina per l'alliberament nacional de Palestina. És a dir, per la fi de l'ocupació israeliana. La exposició estava programada en el marc del dia de la dona, del 8 de març, . Segons l'autora volien una exposició per quedar bé, pur màrqueting, però no volien realitat sobre el patiment i la lluita de les dones palestines al llarg de la història. Volien una exposició folklòrica sobre un conflicte que dura ja més de 60 anys, amb més de cinc milions de persones refugiades i milers i milers de persones mortes, i volien que jo només parlés de com fan pa o com celebren una festivitat. Més informació . . . .