Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 MIRALLES ALERTA QUE ES POT CONSOLIDAR A CATALUNYA L’ALIANÇA “DOBLE A”  D’ARTUR MAS I ALÍCIA SÁNCHEZ-CAMACHO

El coordinador general d’EUiA i diputat ha reivindicat“l’aliança cívica de les persones en defensa dels seus drets”davant la “suma conservadora” de CiU i PP .El coordinador general d’EUiA,Jordi Miralles, ha expressat avui en el marc del Consell Nacional de la formació, reunit al centre cívic de les Cotxeres de Sants, la“preocupació” perquè a Catalunya es consolidi “la doble A, lad’Artur Mas i Alícia Sánchez-Camacho”.

El també diputat ha senyalat que “aquesta suma conservadora té conseqüències per a les persones i els seus drets i per a la qualitat democràtica i l’autogovern” tal i com s’ha plasmat en el debat de pressupostos en el Parlament aquestasetmana i també en el Congrés dels Diputats amb les “decisions duríssimes” adoptades pel Govern Rajoy amb el suport de CiU. Davant l’aliança de la dreta,Miralles ha reivindicat “l’aliança cívica de les persones endefensa dels seus drets” i ha ofert EUiA com instrument organitzatiu.“Estem al servei de la gent i volem ser més útils per a donar resposta ales seves necessitats”, ha afirmat.

Així mateix ha insistit en elcompromís d’EUiA en la contribució a la unitat de les forces d’esquerres en general i en la coalició ICV-EUiA en particular, que en opinió de Miralles ha d’anar “més enllà”. Aquest són alguns dels reptes que EUiA es planteja de cara a la seva 6a Assemblea Nacional, que celebrarà la darrera setmana de maig o la primera de juny, dates proposades en la reunió d’avui del Consell Nacional i que s’acabaran de tancar en breu.


Suport a la mobilització del 28-G

D’altra banda, el dirigent d’EUiA ha mostrat el seu suport a la mobilització convocada per la plataforma ‘Prou retallades!’ pel pròxim 28 de gener igual que hova fer respecte a la recent manifestació dels empleats públics. En aquest punt Miralles ha aprofitat per significar “la capacitat de diàleg i negociació per part dels sindicats i els treballadors” front “la manca desensibilitat i de responsabilitat del Govern de CiU”. Així ha retret elpresident Mas que sent “el màxim responsable de l’empresa més important de Catalunya”, la Generalitat, “no s’assegui amb els representants dels treballadors” de l’administració pública.“Ha preferit pactar amb Sánchez-Camacho”, ha conclòs.