Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.ELS COSSOS GENERALS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA CONTINUEN LA MOBILITZACIÓ EN CONTRA DE LES RETALLADES

El personal d’administració i tècnic de la Generalitat de Catalunya es torna a mobilitzar en contra de les brutals retallades que prepara el Govern.

Demà dimecres, 8 de febrer, de 10 a 10.30 h, els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya es concentraran a les portes dels centres de treball per mostrar el rebuig a les retallades i contribuir amb la resta de col·lectius a la defensa d’uns serveis públics i de qualitat.

Entre d’altres centres, hi haurà concentracions a les següents conselleries a Barcelona:

- Territori i Sostenibilitat: Av. Josep Tarradellas, 2
- Agricultura, Economia, ICS: Gran Via, 612-614.
- Benestar Social: Pl. Pau Vila.
- Educació, Via Augusta 202.
- Justícia, C/ Casp

Així mateix, el dijous dia 9, en els centres abans esmentats, hi ha convocades assemblees i dinars protesta amb carmanyoles, quedant-se el personal en els edificis més enllà de la finalització de l'horari laboral.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya

Barcelona, 7 de febrer de 2012