Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


ES CONSTITUEIX UNA PLATAFORMA PER DEFENSAR L’ESCOLA BRESSOL PÚBLICA.  Concentració avui dimecres, 8 de febrer,  a les 18 h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

CCOO i diferents entitats relacionades amb les escoles bressol i els serveis complementaris de l’Ajuntament de Barcelona han constituït una plataforma.
Avui dimecres, 7 de febrer, CCOO i diferents entitats han presentat en roda de premsa la plataforma que han creat per defensar el model d’escola bressol pública i serveis complementaris de l’Ajuntament de Barcelona.
La necessitat de crear aquesta plataforma ha estat la pretensió de l’Ajuntament de Barcelona d’aprovar un nou model de gestió de les Escoles Bressol Municipals, que fa perillar la qualitat de l’atenció educativa a la petita infància. El nou model, que ja ha estat presentat a les direccions dels centres suposa més infants per aula, reducció de més del 40% del personal de suport del migdia, l’externalització de serveis de la gestió de les tres escoles de nova creació que començaran a funcionar el curs vinent i la no construcció de noves escoles bressol.
Aquestes mesures desmantellaran el model d’Escola Bressol i significarà un retrocés pel que fa a la seva qualitat i una greu amenaça per a la seva continuïtat.
CCOO dóna suport i forma part d’aquesta plataforma i convoca la concentració de demà a les 18.00 h a la plaça de Sant Jaume.
CCOO exigeix a l’equip de govern retiri les mesures del canvi de model esmentades i treballem per una escola pública de qualitat.
fuente : CCOO
agenda   dimecres 8 de febrer de 2012
                18.00 h
                Plaça Sant Jaume - Barcelona
Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 de febrer de 2012