Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


NUET

El portaveu d'IU, ICV-EUiA, CHA en la Comissió Constitucional, Joan Josep Nuet, i José Jorquera urgeixen una reforma que reforci els referèndums i millori la proporcionalitat i representativitat El portaveu parlamentari del grup d’IU, ICV-EUiA, CHA: ‘La Izquierda Plural’ en la Comissió Constitucional, Joan Josep Nuet, ha presentat conjuntament amb el portaveu del BNG, José Jorquera, una proposició de llei per a urgir una reforma constitucional que reforci els referèndums i millori la proporcionalitat i representativitat del sistema electoral.

La proposició defensa la modificació de les circumscripcions electorals per a què aquestes passin de les províncies a les Comunitats Autònomes, i es realitzi un repartiment més proporcional en les mateixes, sistema proporcional que ha de ser desenvolupat per una llei orgànica posterior.

Al mateix temps es reforça la capacitat de l’Estat, dels territoris autònoms i dels ajuntaments per a desenvolupar referèndums de forma més fàcil, reforçant així la participació i la presa de decisions davant de qüestions importants.

Etiquetes de comentaris: ,