Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) recolça la movilització. Manifestacions contra la reforma laboral "Aquest diumenge 19 de febrer, CCOO i UGT de Catalunya convoquem diverses manifestacions contra la reforma laboral amb el lema "No a la reforma laboral! INJUSTA amb els treballadors i treballadores. INEFICAÇ per a l'economia. INÚTIL per a l'ocupació." - a Barcelona: 12 hores a Passeig de Gràcia - Avinguda Diagonal - a Tarragona: 12 hores a l'Estàtua dels Despullats (Rambla Nova) - a Girona: 12 hores a la Plaça de la Independència - a Tortosa, 12 hores a la plaça del Carrilet Feu clic per veure: -el cartell de la Manifestació de Barcelona -les declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del dilluns 13 de febrer de 2012"