Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



  Divendres, 10 de febrer de 2012. La formació d’esquerres la considera “una agressió sense precedents als drets dels treballadors” i  crida a donar-hi resposta “àmplia i organitzada” .
EUiA rebutja la reforma laboral aprovada avui al Consell de Ministres pel Govern de Mariano Rajoy. L’Executiu, en una nova demostració de quines són les seves preocupacions principals, ha dut a la pràctica una agressió sense precedents als drets dels treballadors i les treballadores a l’Estat espanyol: abarateix l’acomiadament amb efectes retroactius (de 45 a 33 dies); generalitza l’acomiadament objectiu; permet l’acomiadament gratis per l’emprenedoria; crea un nou contracte per als joves amb salaris per sota del SMI; introdueix els EROs sense autorització de l’Administració (quelcom que no existeix a cap país de la OCDE); suprimeix la ultra activitat dels convenis col·lectius... Aquests són només alguns dels elements que integren aquesta reforma salvatge, posada en marxa per a perpetuar la desesperança a que aquesta crisi està abocant el conjunt de la població. Segueix llegint.