Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


S’ajuntaran a les Rambles i es dirigiran, a peu, al recinte de la UB . 


LES DIRECCIONS DE CCOO DE CATALUNYA I UGT DE CATALUNYA CELEBREN UN ACTE CONJUNT DE SUPORT A LA VAGA GENERAL



CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya han organitzat, demà dimarts, 13 de març, a partir de les 12 h, un acte de suport i difusió de la vaga general convocada pel 29M.



A primera hora del matí, CCOO de Catalunya celebrarà un Consell Nacional extraordinari. Un cop finalitzat, la direcció del sindicat coincidirà a Les Rambles amb la d’UGT, que també s’haurà reunit prèviament. Des d’allà les dues direccions es dirigiran a peu fins a la seu de la Universitat de Barcelona, on tindrà lloc l’acte conjunt, concretament al Paranimf.



Circumstància històrica


En el decurs de l’acte es presentarà i votarà una resolució conjunta de suport a la vaga, en la que serà la primera vegada en la seva història que les direccions de les dues organitzacions s’ajuntaran per votar.


A l’acte intervindran els secretaris d’Organització d’ambdós sindicats per, acte seguit, donar pas al secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i al d’UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez.

  

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya

Barcelona, 12 de març de 2012