Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 -.Les eleccions, en segona volta, es van celebrar el pasat dia 25 de març. El Partit Comunista Francès va celebrar la victòria, al Senegal, de la coalició de Benno,  al voltant del M23  i del seu candidat Macky Sall, recolzat per un conjunt de les forces polítiques i socials d'aquesta coalició, s'oposen a un tercer terme contrària a la Constitució de Abdoulaye Wade

És un gran moviment popular que va permetre aquesta victòria esllavissada de terra. Un moviment liderat per l'esperança real de canvi polític i la urgència de respostes reals a les expectatives de socials i democràtics immens: la pobresa, la desocupació juvenil, corrupció, violacions de les normes democràtiques massa...

És beneficiós, després de setmanes de campanya electoral de tensió i  violència, que la votació podria celebrar-se en transparència i amb  una mobilització de ciutadans que tindrà un pes sobre el futur i que tots han de tenir en compte.

El Partit Comunista francès adresa les seves felicitacions al nou President de la República de Senegal i les seves  càlides felicitacions a totes les forces que va permetre l'unió i l'èxit de  fort importància política i a gran escala.