Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Més de  200 persones han participat en un acte de suport i solidaritat,   amb els joves i les seves families, a la porta de la presó de 4 Camins, a la Roca del Vallès, Barcelona. També  de  denúncia  i protesta per les detencions arbitràries i antidemocràtiques dels estudiants Dani, Isma i Javi i la delegada de CGT Laura Gómez, empressonats  per la política repressiva dels  governs  de CiU-PP .

Juntament amb representants de diverses organitzacions han  participat els iaioflautes, el diputat de la coalició de l'Esquerra Plural per ICV-EUiA, Joan Josep Nuet, i el diputat d'ICV-EUiA Salvador Milà.
Funcionaris de Quatre Camins han dit que tenien "ordres superiors" de no deixar entrar als diputats Nuet i Milà a la presó per veure l'Isma i en Dani.

La mare de l'Isma ha llegit una emotiva carta escrita pel Dani i l'Isma.

 Cap servei ni instruccions superiors poden impedir que els diputats escollits pel poble , Nuet i Milà entrin, dret que se'ls reconeix legalment.

Fotos de l'Oscar Martínez


 #MarchaporlaLibertad

  @iaioflautas