Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit de  l’Esquerra Europea, reunit el seu Comitè Executiu a Madrid, ratifica i reitera la seva posició feta pública de suport i solidaritat amb els tres estudiants  Isma, Dani i Javi, detinguts i empresonats el 29 de mars pel fet d’exercir i practicar el seu dret a la vaga general.

 Son ja 24 dies , masses dies, en presó “preventiva”, decretada sense judici ni arguments, com no siguin la manifesta hostilitat i l’agressió a la mateixa expressió dels drets socials, democràtics i sindicals.

Se’ls acusa de participar a uns “desordres” en els que és impossible poguessin intervenir-hi, se’ls prejutgen intencions o presumpcions, se’ls conculquen drets, i s’ ataca i qüestiona el dret mateix a la vaga, a l’organització sindical i a l’ autodefensa dels treballadors/es.

El PEE i els Partits membres que la composen, a proposta d’EUiA, manifesta el seu rebuig a aquests empresonaments injustos i injustificats, el seu suport solidari als tres joves estudiants i als seu familiars, i exigeixen el seu alliberament immediat.

PEE, a Madrid, el 22 d’abril de 2102