Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.






Demà dijous, 21 de juny, a les 13 hores, a la seu del PSC al carrer Nicaragua.
Contacte informatiu de Joan Josep Nuet després dela reunió amb Pere Navarro
Demà dijous, 21 de juny, a les 13hores, el coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, Joan JosepNuet, oferirà un contacte informatiu a la seu del PSC al carrer Nicaragua,després de la reunió que mantindrà amb  el primer secretari delssocialistes catalans, Pere Navarro.

 Els mitjans gràficspodran prendre muts de la reunió a les 12.30 hores.
Lloc: Seu nacional del PSC (Nicaragua,75) Barcelona

  

Demà dijous, a les 19 hores, al centre cívic Pati Llimona
 Nuet i Miralles assistiran a la presentació d’Esquerra Oberta aCatalunya, amb Gaspar Llamazares

 Demà dijous, 21 de juny, a les 19hores, el coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, Joan JosepNuet, i el diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, assistiran al’acte de presentació d’Esquerra Oberta a Catalunya, en el qual intervindrà el seu principal representant i diputat al Congrés per IU, GasparLlamazares, i que comptarà amb la salutació de Carlos Jiménez Villarejo, ex fiscalgeneral anticorrupció.
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona (Regomir,3) Barcelona



Demà dijous, 21 de juny, a les 19.30 hores, a la plaça de la Vila de Sant Feliu deLlobregat
Mercè Civit a l’acte d’ICV-EUiA de Sant Feliu deLlobregat: ‘El PP salva la banca, no les persones... I si salvem lespersones?’

Demà dijous, 21 de juny, a les 19.30hores, la diputada Mercè Civit, intervindrà a l’acte públic d’ICV-EUiA aSant Feliu de Llobregat per denunciar el rescat dels bancs i defensar els dretsde les persones, principals afectades per una crisi que ha generat el sectorfinancer. L’actetambé comptarà amb les intervencions de l'alcalde de Sant Feliu, Jordi Sanjosé,el diputat al Parlament de Catalunya Jaume Bosch, i el responsable de políticaeconòmica d'ICV, Santi Cayuela
 Lloc: Plaça de la Vila de Sant Feliu deLlobregat




 GABINET DE PREMSA
Esquerra Unida i Alternativa
Tel. 93 317 00 34
Cap de premsa: Eva Balart (626 34 42 41)
premsa@euia.cat