Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.
Video de LibreRed que recull la concentració d'ahir, 26 de juny,  davant el Consulat de Paraguai.Desenes de persones, representants d'organitzacions politicas i socials de Catalunya es van concentrar ahir davant el Consolat de Paraguai a Barcelona per manifestar la seva repulsa al Cop d'estat que el Senat Paraguaià va perpetrar contra el legítim President Fernando Lugo. En el transcurs de l'acte va llegir un document unitari a càrrec de Angels Tomás, responsable de solidaritat d'EUiA. A la concentració va assistir , Jordi Miralles portaveu parlamentari d'EUiA. Tambè van assistir camarades de la CJC i del PCC.