Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


JOAN JOSEP NUET I PUJALS
Joan Josep Nuet i PujalsJoan Josep Nuet i Pujals
11Jun
Coordinador General d'EUiA i Diputat al Congrés dels diputats per Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa. Joan Josep Nuet i Pujals és "Polític Accessible".
Qui són els polítics accessibles? Doncs tots aquells que ens han despenjat el telèfon; que s’han avingut a conversar amb nosaltres sense condicions ni entrebancs; que s’han mostrat propers i que han accedit a donar resposta a les inquietuds i les preocupacions del poble. El mateix nom els defineix.

publicoscopia.- Què n’opina del rescat de les entitats financeres amb diners públics?
Joan Josep Nuet.- No hi ha altre remei que utilitzar diners públics, doncs aprofitem-ho per desenvolupar una banca pública i regular així la fluidesa del crèdit a Pimes, autònoms i families. Banca pensada en el servei public i no en la usura.
publicoscopia.- No pensa que seria millor fer com Islàndia: deixar-les caure i remuntar des de zero?
Joan Josep Nuet.- Es podrien perdre els dipòsits dels estalviadors i de les petites i mitjanes empreses, i això s'ha de garantir. En canvi, part del deute de la banca espanyola amb la banca alemanya és purament especulatiu basat en l'afany de guanys de rics suportats per la bombolla inmobiliària. Aquí si que hem de fer una "quita" d'aquest deute que no hem de pagar, i meys amb diners públics.