Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




 

AGENDA CAP DE SETMANA


El pròxim diumenge, 17 de juny, a les 11 hores, al Centre Cívic La Sedeta

JOAN JOSEP NUET A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JULIO ANGUITA


El pròxim diumenge, 17 dejuny, a les 11 hores, el coordinador d’EUiA, Joan Josep Nuet, assistirà ala presentació del llibre ‘Combates de este tiempo’, darrera obradel que fora coordinador federal d’IU, Julio Anguita. L’acte tindràlloc al centre cívic La Sedeta i comptarà amb les intervencions de RosaCañadell, secretària general de la USTEC, i Ramon Franquesa, professor de laFacultat d’Econòmiques de la UB, a més del propi Anguita.

Lloc: Centre Cívic La Sedeta(Sicília, 321) Barcelona




El pròxim diumenge, 17 de juny, a les 13.30 hores, a la UnióExcursionista de Catalunya

JOAN JOSEP NUET A LA PAELLA DEL BLOC OLESÀ PER CELEBRAR EL PRIMER ANY DEGOVERN MUNICIPAL


El pròxim diumenge, 17 dejuny, a les 13.30 hores, el coordinador d’EUiA, Joan Josep Nuet,assistirà a la paella organitzada pel Bloc Olesà-Esquerra Unida per celebrar elseu primer any de govern a Olesa de Montserrat i compartir una estona ambl’alcalde, Salvador Prat, i altres companys i companyes.

Lloc: Unió Excursionista deCatalunya (c/ Vall d’Aran, 2) Olesa de Montserrat





El pròxim diumenge, 17 de juny, a les 19 hores, a la plaça Sant Jaume

JORDI MIRALLES A LA CONCENTRACIÓ ‘ATUREM EUROVEGAS’

El pròxim diumenge, 17 de juny, ales 19 hores, el dirigent d’EUiA i diputat al Parlament de Catalunya,Jordi Miralles, participarà en la concentració convocada per la plataforma'Aturem Eurovegas' a la plaça Sant Jaume de Barcelona. La pretensiód’aquesta plataforma és conscienciar la ciutadania dels costos socials,econòmics, ecològics i immaterials que suposaria la instal·lació a Catalunya–en concret a la zona agrària del Baix Llobregat- del macro projecte decasino Eurovegas.

Lloc: Plaça Sant Jaume deBarcelona





El pròxim diumenge, 17 de juny, a les 20.30 hores, al carrer Ciutat Real,5

JOAN JOSEP NUET SEGUIRÀ LA NIT ELECTORAL GREGA DES DE L’ATENEU ROIG


El pròxim diumenge, 17 dejuny, a les 20.30 hores, el coordinador d’EUiA, Joan Josep Nuet, seguiràla nit electoral grega i els resultats de la coalició d'esquerra radical Syriza des de l'Ateneu Roig, del qualn’és soci.

Lloc: Ateneu Roig (Ciutat Real, 5)Barcelona




 GABINET DE PREMSA
Esquerra Unida i Alternativa
Tel. 93 317 00 34
Cap de premsa: Eva Balart(626 34 42 41)

 premsa@euia.cat