Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


NO a l’euro per recepta. NO a la taxa més indigne del govern més covard .

Front a la indignitat de la taxa a la malaltia, la proposta de la ciutadania conscient dels seus drets, dempeus per la salut pública!

Quan anem a comprar els medicaments que ens recepti el metge o metgessa, neguem-nos a pagar l’euro per recepta. No tenen vergonya d’intentar cobrar aquesta taxa quan ja hem pagat els nostres impostos, quan sabem amb tota seguretat que aquesta mesura incrementarà les desigualtats a la nostra societat, quan hi haurà persones que hauran de triar entre poder menjar i comprar els remeis que necessiten… i quan cada dia es destapen corrupcions a la sanitat catalana i es destinen milions d’euros a compensar les malifetes i estafes dels bancs.

Per tot això, i més, quan a la farmàcia et demanin que paguis l’euro per cada recepta, entrega aquesta carta perque la facin arribar al senyor Boi Ruiz. Inundem la conselleria de salut amb la nostra negativa a pagar la taxa de la malaltia, l’impost més indigne del govern més covard.

Campanya contra  l’euro per recepta.

Carta