Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


CCOO de Catalunya - Comunicat de Premsa

Secció: Economia - Laboral - Societat - Sanitat



CCOO donarà suport jurídic a les persones que es neguin a pagar l'euro per recepta


La Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de Catalunya inicia una campanya contra els impostos a la sanitat del Govern de la Generalitat, com l'euro per recepta aprovat per CiU i PP. Des del sindicat s'anuncia que s'esgotaran totes les vies polítiques i jurídiques per tal d'acabar amb una taxa injusta, ineficaç i improvisada.

Per a CCOO la mesura de l'euro per recepta vulnera la Llei general tributària, la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat i la LOFCA i suposa el doble pagament d'una sanitat pública que ja cobreixen els impostos que ja paguen els ciutadans i les ciutadanes. Per això, la Federació de Pensionistes i Jubilats donarà suport jurídic als afiliats i afiliades que es neguin a pagar l'euro per recepta i hagin omplert el formulari que la Generalitat ha facilitat a les farmàcies per a aquests casos.


 
Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de juliol de 2012