Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Marxa a Madrid el 15 de setembre


Foto Anem tots i totes a Madrid el dia 15 de setembre a la gran mobilització per denunciar les polítiques d'austeritat i les retallades socials i laborals aplicades pels governs, convocada per CCOO, UGT i un gran nombre d’organitzacions i col•lectius socials. Ja us podeu apuntar als autocars que sortiran des de diferents punts de Catalunya el 14 de setembre per la nit (en breu informarem dels punts de sortida), trucant als diferents telèfons de les seus de CCOO arreu de Catalunya.

Aquest acte es finançarà amb uns bons d’ajut de 10 euros. Ja es coneix el format de la mobilització del 15s que començarà entre les 9 i les 10 del matí amb una marxa de quatre columnes formades pels diferents col•lectius vinguts d’arreu de l’estat. Aquestes columnes sortiran de diferents punts de Madrid i acabaran confluint a les 12 hores en una gran concentració a la Plaça de Colón.

El passat 25 de juliol es va fer una cimera d'entitats socials a Madrid que va acordar convocar una gran marxa massiva a Madrid, el dissabte 15 de setembre de 2012, per evidenciar la crítica a tanta injustícia.

No hi falteu!.

Feu clic per veure:
- la declaració de la cimera social del 25 de juliol de 2012 (en castellà)
- el cartell de la Marxa a Madrid (PDF)
- el cartell de la Marxa a Madrid (JPG)


de la web de ccoo.cat