Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


DESTACAT

CCOO reivindicarà la Catalunya social amb la Plataforma Prou retallades! en la Diada de l'11 de Setembre

CCOO a la Diada Nacional de Catalunya 2012


Foto Com cada any, CCOO de Catalunya participarà en els actes de la Diada Nacional, el proper 11 de setembre. Enguany ho farà juntament amb la Plataforma Prou retallades!, que realitzarà la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Barcelona amb la reivindicació de la Catalunya social i la petició d’una consulta popular on la ciutadania de Catalunya pugui expressar la seva opinió sobre les polítiques de retallades socials que està duent a terme el Govern de la Generalitat. La consigna és clara: #jovulldecidir.

Ofrena floral (9 hores)

Si hi voleu participar, tingueu en compte que la convocatòria de CCOO de Catalunya és a les 9 hores, a la ronda de Sant Pere cantonada amb la plaça d’Urquinona de Barcelona.

Manifestació (18 hores)

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, encapçalarà la delegació del sindicat que també participarà amb altres organitzacions i membres de l’organització en la manifestació ciutadana convocada a Barcelona a les 18 hores, i on es reclamarà el dret a decidir i la Catalunya social.

Manifest

Cliqueu per veure el Manifest de l'11 de setembre de la Plataforma Prou retallades!

Més informació

Consullteu altres actes commemoratius de l'11 de setembre a l'especial número 153 de Lluita Obrera Digital


fuente : web de ccoo.cat