Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



A la ciutat de la injustícia… amb Cafeambllet


Aquest matí ens hem concentrat davant la Ciutat de la Justícia molta gent per mostrar el nostre recolzament a l’Albano i la Marta, editors de la revista cafèAMBllet, que han hagut de comparèixer per una denúncia de Josep Mª Via, gerent de l’hospital del Mar i diputat de CiU, que els hi reclama 20.000€ per atemptar contra el seu honor.
 
.
Érem tants o més que el 13 de juny quan es va veure la vista del cas. Avui era el judici. Un judici gairebé a porta tancada. Només han pogut entrar 15 persones a la sala, quan havien dit abans que podrien entrar 40. I un judici on s’ha negat la veu als acusats.
 
.

Roda de premsa prèvia al judici
 
Així ho explica Jordi Marti Font, al seu bloc Prendre la paraula, de més Vilaweb. Més avall algunes fotos nostres de la concentració.
.
Avui, segona jornada de vaga en l’educació pública. L’he aprofitat per defensar la sanitat pública…
Mentre la convocatòria d’eleccions al Parlament de les quatre províncies fa que les comissions d’investigació dela sanitat pública, és a dir de la seva destrucció, desapàreguin del mapa entre crits demanant l’estat propi. Totalment trist que el patriotisme serveixi als amos per a això, però és que el que s’hi juguen els lladres i corruptes que ens estan destrossant el nostre sistema sanitari (amb la connivència de la Conselleria de Sanitat) és molt. Ho hem pogut veure avui a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet, on es jutjava dos periodistes, els companys de Cafeambllet, acusats per un dels presumptes corruptes d’embrutar-li l’honor. Mentre milers de persones pateixen en llistes d’espera, per medicament que no poden pagar i l’atenció es deteriora cada dia més, un presumpte lladre parla de l’honor, l’honor, gran paraula també.
Centenars de persones hi hem anat demanant llibertat d’expressió mentre la jutgessa no deixava parlar els acusats i alhora l’acusació deia que l’Albano Dante i la Marta Sibina no eren periodistes.
Unes paraules abans del judici:

La Marta i l’Albano ens animen a nosaltres i es ratifiquen en les seves acusacions.

Una pancarta prou explícita
I un altra pancarta que ho diu tot:

Una pancarta molt original
 
Aquest és el demandant:

Josep Mª Via
 
Haviem d’entrar 40 i només han deixat entrar a 15.

Ens han deixat fora de la sala
També en parla:
324.cat : Jutgen els editors de la revista “Cafè amb Llet” per un vídeo denúncia sobre la gestió de la sanitat catalana
 .
I Muy Horiginal explica en detall la jornada, judici inclòs.