Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Els mossos intenten identificar els @iaioflautas mentre ocupen la Borsa de BCN #LaBolsaolaVida

septiembre 21, 2012 by iaioflautas
Més d’un centenar de iaioflautas han ocupat avui divendres la seu de la Borsa de Barcelona per reclamar un procés constituent i un pla de rescat ciutadà. L’acció ha estat en tot moment pacífica i una delegació ha aconseguit entrevistar-se amb el director general de la Borsa, al qual li han fet lliurament del manifest. Un cop fora els manifestants han estat rodejats per més de 80 mossos d’esquadra que els han exigit identificar-se. Davant la negativa a fer-ho, els mossos han intentat endur-se una de les iaioflautes però el col·lectiu ho ha impedit. Després d’un minuts de forta tensió els mossos han obert el cordó policial i els iaioflautes s’han dirigit en manifestació fins plaça Catalunya, com fan habitualment.
Un reportatge dÒscar Martínez (twitter @racos1871). Amb llicència Creative Commons.