Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.






Els diputats Alberto Garzón i Joan Josep Nuet a la mobilització del 25S aquesta tarda, quan han sortit del Congrés per decisió unànime de L'Esquerra Plural.
El coordinador general de la formació i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, hi participarà, juntament amb d’altres membres del grup parlamentari d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural
Dimarts, 25 de setembre de 2012


EUiA dóna suport a la mobilització convocada per avui, 25S, al voltant del Congrés dels Diputats. De fet, el coordinador general de la formació i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, hi participarà, juntament amb la reta de companys i companyes del grup parlamentari d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural, que ho ha decidit per unanimitat. També si han sumat el parlamentaris d'ERC, Amaiur i Compromís.
La nostra formació considera dins de la normalitat aquesta convocatòria que sorgeix dels moviments socials i que pretén denunciar que la política i els seus representants i, en definitiva la democràcia, estan segrestades pels mercats. EUiA insta el Govern a que no opti per la via de la repressió, com va fer fa uns dies quan va detenir uns activistes que portaven una pancarta de propaganda de la protesta. Així, la formació d’esquerres ha remarcat que des de l’estiu el PP i el seu govern s’han dedicat a criminalitzar la convocatòria enlloc d’analitzar les causes de la mateixa i ser sensible al patiment que està generant en la població amb l’aplicació de les seves polítiques de retallades.