Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.Festa d'EUiA 2012
Dissabte, 06 de octubre de 2012

LLoc :Institut Nacional de Educación Física de Cataluña

 
http://goo.gl/maps/ZxJVq
Programa de la 12a Festa d'EUiA #temps de lluita


9.30h 5a CURSA-CAMINADA LLUÍS COMPANYS
La caminada (prevista per 100 participants) començarà a les 9.30 del matí i la cursa (prevista per 500 participants), a les 10h. Enguany s’ha canviat el circuit per l’anella olímpica i s’entrarà a l’Estadi Lluís Companys.
Termini d'inscripció a la cursa (www.cursacompanys.cat): Finalitzarà el pròxim dimarts 2 d’octubre, o quan s'arribi als 500 participants (5€ amb xip propi,  7€ sense xip propi). Caminada: Inscripció gratuïta.
TORNEIG D’ESCACS D’ALTERNATIVA JOVE
17.00h Alternativa Jove-Joves d’EUiA organitzaran el 4art Torneig d’escacs ‘David Raya’ En col·laboració del club d’escacs de CCOO del Barcelonès. Consta de tres premis de 100, 50 i 30€. Les inscripcions son gratuïtes. Per a més informació podeu llegir les bases del torneig a joves@euia.cat
18.00h Espai Solidari
18.30h Taula rodona: L’Europa del 99% vs l’Europa dels mercats
Presenta i modera: Lorena Vicioso, coordinadora d’Alternativa Jove
Intervencions:
Céline Meneses, representant europea del Front de Gauche (França)
Olga Athaniti, representant de la coalició grega Syriza i membre del Comitè Executiu del Partit de l’Esquerra Europea (PEE)
Antoni Barbarà,  responsable d’Europa d'EUiA i membre del Comitè Executiu del PEE
Willy Meyer, eurodiputat d’IU i membre del Comitè Executiu del PEE
Maite Mola, vicepresidenta del PEE i responsable d'Internacional del PCE
21.00h Sopar (preu bo: 15 euros)
22.30h Míting amb el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, i del representant d’IU
23.00h Lliurament del Premi l’Alternativa, a  més del primer premi Alternativa Jove
Recordem que el nostre guardó anual vol distingir la trajectòria, l'ideari i les accions d'organitzacions, moviments i persones compromeses amb politiques progressistes. El termini de presentació de propostes per al Premi l’Alternativa ja acabat i la Coordinació col·legiada els decidirà dilluns vinent de les propostes rebudes.
23.30h Chill Out (copes i música a la terrassa de l’INEFC)