Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Joan Josep Nuet i Francesc Matas li han traslladat els acords de la 6a Assemblea Nacional de la formació
Divendres, 07 de setembre de 2012




Aquest dijous, una delegació d'EUiA formada per Joan Josep Nuet i Francesc Matas va mantenir una trobada amb el dirigent de l'esquerra abertzale Pernando Barrena, en la que han intercanviat informacions sobre la situació política a Euskadi, Galícia, Catalunya i el conjunt de l'estat. El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, ha explicat a Barrena els acords de la 6a Assemblea Nacional de la formació pel que fa a la necessària confluència de forces de l'esquerra transformadora. Per la seva part, el representant de l’esquerra abertzale ha situat el panorama polític al País Basc davant les properes eleccions.
Aquesta trobada s'emmarca en la línia d'intercanvis polítics que EUiA està fent amb formacions polítiques, socials i culturals per explicar les conclusions de la seva 6a Assemblea, celebrada el juny passat.