Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




Dimecres, 31 d’octubre, a les 17 hores, a la seu nacional d’EUiA :  Roda de premsa amb els candidats d’ICV-EUiA Lorena Vicioso i Joan Mena per a presentar la campanya d’Alternativa Jove ‘Catalunya lliure’.

En suport a la coalició a les eleccions del 25N, la campanya dels Joves d’EUiA –que consta de cartell, vídeo, manifest i es farà córrer per les xarxes socials- aposta per un país alternatiu al de les polítiques neoliberals i les retallades de CiU

Dimecres, 31 d’octubre, a les 17 hores a la seu nacional d’EUiA, la coordinadora d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA i candidata número 8 d’ICV-EUiA per Barcelona, Lorena Vicioso, presentarà la campanya que la formació juvenil ha llançat en suport a la candidatura d’ICV-EUiA a les eleccions catalanes del 25N sota el lema: ‘Catalunya lliure’. L’acompanyarà el candidat número 3, Joan Mena, cap de llista d’EUiA.

Amb aquesta campanya, Alternativa Jove vol denunciar les polítiques neoliberals i les retallades del Govern de CiU i fer palès que hi ha qui no es resigna i vol construir un nou país, una Catalunya lliure on el poble pugui decidir com es vol organitzar, com es vol relacionar amb l’Estat espanyol o la Unió Europea. Alternativa Jove defensa una Catalunya lliure on les persones, i no els mercats, tinguin la sobirania, que no destrueixi les seves “estructures d’estat” del benestar, sinó que les defensi i les ampliï.

Els Joves d’EUiA mostren en el cartell i el vídeo que han dissenyat per aquesta campanya que, com la pròpia coalició ICV-EUiA, donen suport a les mobilitzacions al carrer, com la pròxima vaga general del 14N i treballen també perquè la veu de la majoria social sigui al Parlament amb més diputats i diputades de l’esquerra de debò: ICV-EUiA.

Per això, per construir una Catalunya lliure, Alternativa Jove-Joves d’EUiA dóna suport a les candidatures de la coalició ICV-EUiA.

Us ho explicarà dimecres, 31 d’octubre, la seva coordinadora i candidata, Lorena Vicioso, en la roda de premsa que oferirà a les 17 hores a la seu nacional d’EUiA.

Lloc: Seu nacional d’EUiA (Dr. Aiguader, 10-12) Barcelona