Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Primera aturada parcial el dimecres 24 d'octubre

Els treballadors i treballadores de Televisió de Catalunya (TVC) voten a favor de les mobilitzacions


Els dies 14 i 15 d'octubre els treballadors i treballadores de Televisió de Catalunya (TVC) han celebrat un referèndum per decidir sobre la proposta de mobilitzacions feta pel comitè d'empresa.

La pregunta concreta era:
Aprovo la proposta del comitè d'empresa d'un pla de mobilitzacions d'octubre a gener del 2013, que inclou aturades parcials, contra l'externalització, pel futur de TVC i el manteniment dels nostres llocs de treball.

El resultat ha estat:
VOTS%
91171,45
NO30323,76
BLANC584,55
NUL30,24
PARTICIPACIÓ1.27561,18

Amb aquests números de suport al comitè d'empresa, es confirma la primera aturada parcial, de dues hores i mitja, durant el matí del dimecres 24 d'octubre. Hi haurà cinc aturades parcials més que es repartiran equitativament entre tots els torns i franges horàries.



Aquesta informació ha sigut facilitada per l'Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 16 d'octubre de 2012