Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


  





Demà dimecres, 21 de novembre, a les 11 hores, a l’Aula Magna d’Econòmiques

ALBERTO GARZÓN, JOAN HERRERA I JOAN MENA A L’ACTE D’ICV-EUiA A LA UB


Demà dimecres, 21 de novembre, a les 11 hores, l’economista i diputat d'IU Alberto Garzón intervindrà a l’acte d’ICV-EUiA a l’aula magna de la facultat d’Econòmiques de la UB juntament amb el cap de llista de la coalició, Joan Herrera, i el candidat número 3, Joan Mena.
Lloc:  Av. Diagonal, 690 Barcelona


ALBERTO GARZÓN A LA UAB
I a les 16.30 hores de demà dimecres, Alberto Garzón participarà a l’acte d’ICV-EUiA a la sala d’actes de la Facultat de Ciències Polítiques a la UAB.
Lloc: UAB Bellaterra
Demà dimecres, 21 de novembre, a les 19.30 hores, a la Sala Salamandra 1

ALBERTO GARZÓN I LAIA ORTIZ DEBATRAN AMB EL PÚBLIC A L’ACTE D’ICV-EUiA DE L’HOSPITALET ‘VOLEM RESPOSTES, VOLEM ALTERNATIVES!’

Demà dimecres, 21 de novembre, a les 19.30 hores, l’economista i diputat d'IU Alberto Garzón i la també diputada d'ICV-EUiA al Congrés, Laia Ortiz, participaran a l’acte de campanya organitzat per la coalició de L’Hospitalet de Llobregat a la Sala Salamandra, sota el títol: 'Volem respostes, volem alternatives!'. Els i les assistents podran preguntar directament als diputats i qui ho prefereixi podrà fer-ho via twitter amb l'etiqueta #Parlem25N.
L'acte es retransmetrà en Streaming a través de www.joanmena.cat
Lloc: Sala Salamandra 1 (Avinguda Carrilet, 235) L’Hospitalet de Llobregat