Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Els regidors d'EUiA de Sabadell Joan Mena i Marisol Martínez.


 La formació exigeix "autèntica transparència" al govern i a l'alcalde Bustos "sobre el conjunt de les actuacions que ara s’estan investigant" per presumpte delicte de corrupció.

1.- Durant la legislatura anterior, el nostre grup municipal va portar a la Fiscalia tots els indicis que vam conèixer sobre les pràctiques a l’Ajuntament de Sabadell que vam considerar que havien de ser investigades.

2.- Expressem la nostra profunda preocupació per les informacions que estan facilitant els mitjans de comunicació i que impliquen en aquesta denominada ‘Operació Mercuri’ al propi alcalde Manuel Bustos, així com al seu principal nucli de col·laboradors i a diversos familiars.

3.- EUiA vol recordar que des de fa molts anys ha vingut denunciant el pacte sota la taula que el PSC de Sabadell ha mantingut al govern amb el PP local. Avui aquesta operació marca uns indicis que van més enllà dels legítims acords polítics i entra en terrenys que l’alcalde ha d’explicar amb urgència.

4.- El nostre grup municipal exigeix autèntica transparència al govern de Sabadell sobre el conjunt de les actuacions que ara s’estan investigant. Les declaracions fetes el matí d’avui per Manuel Bustos no concorden amb la gravetat dels presumptes delictes dels que la Fiscalia diu tenir proves.

5.- Qualsevol confirmació de les informacions que a hores d’ara estan arribant exigiria l’assumpció immediata de responsabilitats per part de tots els càrrecs electes i de confiança imputats. EUiA reitera un cop més el seu compromís d’expulsar la corrupció de la vida política. Fins aleshores creiem que s’ha de defensar la presumpció d’innocència de totes les persones que estan relacionades amb aquesta operació.

Sabadell, 27 de novembre 201