Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Dimarts 27 de Novembre a les 17:00h.  Plaça Catalunya (ens trobarem davant de la botiga Movistar) . Fem una crida solidaria a tota la gent i als col.lectius en lluita de Barcelona a participar en el FlashMob i així sol.lidaritzar-se amb la vaga de fam que estan fent els treballadors de Telefònica/Movistar.
Ens posarem en formació silenciosa durant 20 minuts a Plaça Catalunya (tallant el transit del carrer Fontanella)
A les primeres files es col.locarà la gent amb el tradicional Kit FlashMob i després es podran col.locar la resta de persones que podran portar les seves pròpies pancartes reivindicatives.
La setmana passada vam ser 400 i aquesta hem de ser 1000!!! És recomanable portar una samarreta de màniga llarga blanca tèrmica sota la samarreta de “Sí, Soy Rentable”
(la gent que no pugui comprar el Kit FlashMob també podrà participar). També és important portar un xiulet o qualsevol instrument per fer soroll. S’ha acabat el silenci!!!

Salut i lluita!






Este video de Marcos lo grabó Albano Dante-Fachin (cafeambllet) el pasado sábado. Hoy ya se cumplen 24 días de la huelga de hambre. ¡No les dejemos solos! Si Telefonica es tan inhumana como los robots que nos pone al teléfono cuando necesitamos sus servicios, nosotros no hagamos lo mismo. Denunciemos estas empresas de servicios que maltratan a las personas, y en especial a sus trabajadores. Escucha los argumentos de Marcos, ayuda a difundirlos y muévete por los compañeros en Huelga de Hambre.