Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


DESTACAT CCOO de Catalunya - Comunicat de Premsa CCOO DE CATALUNYA I UGT DE CATALUNYA PRESENTARAN EN ELS SEUS CONGRESSOS UNA PROPOSTA DE PROTOCOL PER APROFUNDIR EN LA UNITAT D'ACCIÓ SINDICAL Les direccions nacionals de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya han acordat presentar als seus respectius congressos, que tindran lloc el mes de desembre de 2012 i abril de 2013 respectivament, una proposta de protocol per a aprofundir en els elements d'unitat d'acció sindical. Aquesta unitat d'acció es proposa fer en relació a temes com el Marc català de relacions socials i laborals, la representació i participació institucional, la negociació col·lectiva sectorial i conflictes a l'empresa, l'organització i posada en marxa de serveis d'assessorament tècnic, jurídic i econòmic per a l'afiliació, i les eleccions sindicals i representació a l'empresa.

Un cop finalitzats ambdós congressos les direccions nacionals sortints d'UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya desenvoluparan els continguts, signaran el protocol i crearan a tal efecte un comitè d'enllaç. .

El protocol d'unitat d'acció sindical es farà públic conjuntament en el termini d'un mes a la finalització dels congressos d'ambdues organitzacions. .

.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya .

Barcelona, 5 de desembre de 2012 .

Secretaria de Comunicació i Imatge .
CCOO de Catalunya .
premsa@ccoo.cat .
http://www.ccoo.cat.
93 481 29 05