Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La veterana militant comunista i supervivent d'un camp d'extermini nazi, Neus Català, ha rebut la visita d'un grup de camarades. Una delegació d'Esquerra Unida i Alternativa l'ha homenatjat als Guiamets, un petit poble del Priorat, on Català viu en una residència d'avis. El coordinador general d'Esquerra Unida, Joan Josep Nuet, li ha lliurat el carnet de la formació, que es renova cada any. Una representant del moviment dels Iaioflautes també li ha lliurat una armillla d'aquest col·lectiu perquè se la considera un exemple de dona lluitadora. Neus Català, de 97 anys, ha tingut forces per cantar "La Internacional" i l'himne de les Joventuts Comunistes i ha instat els joves a lluitar per no perdre drets socials.