Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


  Sant Joan Despi 18.12.2012. En aquesta trobada han estat acompanyats per la responsable de salut d'EUiA Lola Castro i per moltes persones d'EUiA i d'ICV comarcal, com la regidora de Sant Joan Despí Elena Embuena, el regidor de Cornellà Sergio Gómez, la companya Ana Rosa Sevillano i els companys Daniel Gutiérrez i Francisco Alonso de CCOO i d'altres companys i companyes. Herrera, Lorena i Vendrell han signat en suport de la sanitat pública i han conversat amb els delegats i delegades del comité d'empresa.

 Els treballadors de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí van decidir en assemblea sumar-se des de dijous a la nit a les tancades protagonitzades pel professionals de la salut i pacients en una desena de centres de Catalunya en defensa dels seus drets laborals i del sistema públic de salut.

El proper divendres a les 18.30 h han convocat una Cadena Humana contra les retallades al voltant de l'Hospital.


 Reproduím el seu Manifest :


 Els treballadors i treballadores de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí en lluita per una sanitat pública de qualitat sense perdre els nostres drets laborals.


 Lluitem per a aconseguir que la Conselleria de Salut es replantegi la política sanitària que s'ens està aplicant tant als usuaris com als treballadors i treballadores de la salut pública i que només comporta la degradació d'uns sistema de salut que era eficaç i eficient. a més, el Govern en funcions ja ha anunciat noves retallades per al 2013, que faran molt difícil mantenir la qualitat del servei a la ciutadania...fins i tot l'impossibilitat de continuar prestant alguns d'aquest serveis.

 Des de el 2010 s'estan vulnerant els nostres drets laborals: retallades de sou, acomiadaments, no cobertura de professionals, modificació de les seqüències de treballa, pèrdua de dies de descans i a més no cobrarem la paga de nadal. La nostra indignació augmenta quan els treballadors de l'administració pública que depenen de l'Ajuntament de barcelona han arribat a un acord que entre altres millores, comporta l'avançament semestral de les pagues anuals fins al 2015.

Demanem el mateix tracte per a tots els treballadors/es de l'administració pública. Aquestes retallades no només suposen una agressió als drets laborals dels trebaslladors i les treballadores del sector, sinó que s'està deteriorant el servei a la ciutadania encaminant-la cap a la privatització.

 Necessitem, de forma immediata, solucions per a evitar el greu deteriorament dels sistema de salut públic que va nèixer en resposta a la consideració del dret al a salut com un dels drets humans fonamentals.

 Demanem al Conseller de Salut que desisteixi d'aquesta política absurda que acabarà amb l'estat de benestar que tants anys ens ha costat aconseguir. Esperem el suport de tots els usuaris i usuàries de la sanitat.